ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Η EverlastGR διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης και τους τρόπους πληρωμής. Τυχόν αλλαγές θα γίνονται γνωστές στους χρήστες στην παρούσα σελίδα καθώς και με σύντομη ανάρτηση στην αρχική σελίδα. Οι αλλαγές στους όρους χρήσης δεν επηρεάζουν προηγούμενες παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Η EverlastGR δεσμεύεται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων με την επιφύλαξη τυπογραφικών λαθών.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Η EverlastGR δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα. Μετά από κάθε παραγγελία που κάνετε ένας εκπρόσωπος του EVERLASTGR επικοινωνεί μαζί σας μέσα στις επόμενες 24 ώρες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος που παραγγείλατε δικαιούστε επιστροφή ολόκληρου του ποσού που μας καταθέσατε.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Οι δαπάνες μεταφοράς και αντικαταβολής ανέρχονται:
για Θεσσαλονίκη στο ποσό των 3 Ευρώ,
για την Αττική στο ποσό των 3,40€ ενώ για τους σάκους και τα όργανα 5€,
για την υπόλοιπη Ελλάδα στο ποσό των 3,40€ ενώ για τους σάκους και τα όργανα 10€,
για εξωτερικό 35,90 έως 39,90 Ευρώ ιενώ για τους σάκους και τα όργανα 60€.
Βαρύνουν αποκλειστικώς και μόνον τον πελάτη/ μέλος.
Η αποστολή γίνεται με την Speedex Courier.

Οι δαπάνες μεταφοράς μπορούν να μεταβληθούν λόγω ειδικών συνθηκών (υπέρβαρο, ογκώδες δέμα, κ.α.) και οριστικοποιούνται με την έγκριση του πελάτη. Οι τιμές των προϊόντων ενσωματώνουν τον εκάστοτε ισχύοντα Φ.Π.Α. που τα βαρύνει.
Όλες οι παραγγελίες άνω των 100€ έχουν δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας (εξαιρούνται τα όργανα)
Mπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας πριν από κάθε παραγγελία για να ενημερωθείτε εκ των πρότερων στο 2310 500510.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Αντικαταβολή: Πληρώστε κατά την παράδοση με μετρητά (δεν είναι διαθέσιμος για την κατηγορία των σάκων και επιδαπέδιων σάκων).

Τραπεζική Κατάθεση: Εξοφλήστε την παραγγελία σας στον παρακάτω λογαριασμό.

Alpha Bank
IBAN: GR4301407110711002002009769
SWIFT: CRBAGRAA

PayPal: Χρησιμοποιήστε τη γνωστή υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal.

Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα : μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Επιστροφές γίνονται δεκτές έως και 14 μέρες (διάστημα υπαναχώρησης) μετά την παραλαβή του προϊόντος από τον πελάτη. Το προϊόν και η συσκευασία του θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση. Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις θα σας επιστρέφεται η αξία του προϊόντος με επιβάρυνση τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής και παραλαβής καθώς και τυχόν επιβαρύνσεις από τραπεζικές συναλλαγές.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες από αυτήν. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2310 500510 ή με email στο info@everlast.gr. Θα σας επιστραφεί ολόκληρο το ποσό που μας καταθέσατε με επιβάρυνση τυχόν τραπεζικών εξόδων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Με την εγγραφή σας στην EverlastGR συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο, το email και τη διεύθυνση σας. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για την αποστολή των προϊόντων που θα αγοράσετε. Η EverlastGR δεν αποθηκεύει αριθμούς πιστωτικών καρτών. Όταν οι αγορές πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε με απόλυτη ασφάλεια στις ιστοσελίδες των συνεργαζόμενων τραπεζών για να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η EverlastGR ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για αποστολή ενημερωτικού υλικού και προσφορών και δεν θα γνωστοποιήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή φωτογραφιών, και κειμένων της ιστοσελίδας EVERLASTGR χωρίς έγγραφη έγκριση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προτρέπουμε όλους τους χρήστες του EVERLASTGR να επικοινωνούν μαζί μας τηλεφωνικά ή με email για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, καλύτερες τιμές, διευκρινήσεις μεταφορικών και χρόνων παράδοσης ή για τυχόν παρατηρήσεις που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις αγορές σας ευκολότερες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 500510 και στο info@everlast.gr